На Буковині знайшли мертвим військового, якого розшукували понад місяць

Пошук
UA EN

На Буковині знайшли мертвим військового, якого розшукували понад місяць

Поділись новиною:

У селі Маршинці на полі виявили тіло 34-річного жителя села Котелеве Михайла Дімітраша. Про його зникнення у поліцію повідомила його сестра 24 лютого.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Фото: Газета “Слово правди”

Зазначається, що скелетований труп чоловічої статі на полі знайшли правоохоронці спільно з жителями громади. Тіло направили для проведення всіх необхідних експертиз. За результатами ДНК встановили, що загиблий – безвісти зниклий буковинець.

Слідчі поліції проводять досудові розслідування у розпочатих кримінальних провадженнях, передбачених ст. 115 Кримінального кодексу України з примітками «безвісти зниклий» та «природна смерть».

Нагадаємо, інформація про зникнення чоловіка, який був одягнений у тактичний одяг, стала відома 27 лютого 2024 року. За словами сестри зниклого, чоловік пішов з дому та не повернувся.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано