На Буковині затримали неповнолітнього, якого підозрюють у продажі наркотиків

Пошук
UA EN

На Буковині затримали неповнолітнього, якого підозрюють у продажі наркотиків

Поділись новиною:

Правоохоронці в Чернівецькій області затримали 17-річного хлопця, якого підозрюють у продажі наркотиків.

Про це пише С4 із посиланням на Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зазначається, що проводячи досудове розслідування, поліцейські впродовж червня цього року задокументували декілька фактів збуту 17-річним жителем Недобоївської громади згортків із порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотики.

Правоохоронці затримали хлопця в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України під час чергової реалізації «товару».

Вилучені в нього заборонені речовини направили для проведення експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Експерти встановили, що у їхньому складі міститься психотропна речовина — амфетамін, обіг якого обмежено в Україні.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, тобто в незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів. Правоохоронці готують клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Хлопцеві загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Чернівцях узяли під варту 18-річну дівчину, яка, ймовірно, зберігала та продавала наркотики у великих розмірах.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік (оновлено)
Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій облас...
Депутати Чернівецької міської ради провели червневе засідання: які рішення ухвалили (фото)
У четвер, 27 червня, депутати міської ради Чернівців зібралися на чергове засідання. На порядку денному – майже 40 питань. С4 розповідає, які важливі рішення вже встигли розглянути та ухвалити деп...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано