На Буковині затримали експосадовця районного ТЦК, який за $5000 переправляв ухилянтів до Румунії

Пошук
UA EN

На Буковині затримали експосадовця районного ТЦК, який за $5000 переправляв ухилянтів до Румунії

Поділись новиною:

Колишнього посадовця районного ТЦК, який переправляв ухилянтів до Румунії, затримали на Буковині. За свої «послуги» чоловік брав по 5000 доларів з особи.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції.

За словами правоохоронців учасники оборудки, до якої входив затриманий, підшуковували охочих виїхати за кордон серед жителів Чернівецької області. Надалі подробиці щодо дати, часу та місця перетину обговорювали безпосередньо з клієнтами в приватному спілкуванні та онлайн, а, узгодивши деталі, надсилали координати та відповідну інформацію.

«Після зустрічі клієнтів переводили через державний кордон до Румунії. Перехід проходив лісосмугами поза офіційними пунктами пропуску», — зазначають у Департаменті стратегічних розслідувань.

35-річного мешканця Чернівецького району правоохоронці затримали під час отримання коштів за «послугу провідника». Йому повідомили про підозру та обрали запобіжний захід — тримання під вартою з правом внесення понад 242 тис. грн застави.

Нагадаємо, на Буковині затримали трьох ухилянтів, які заплатили по €9000 за невдале переправлення за кордон.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти
Жительку села Стрілецький Кут шахраї ошукали на 50 тисяч гривень. За цим фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження. Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Ч...
На Буковині двоє цивільних напали на прикордонників: одного з порушників застрелили
Уночі 29 червня на українсько-румунському кордону сталася сутичка між прикордонниками та цивільними, внаслідок чого один із нападників загинув. Про це журналістам С4 повідомив помічник начальника ...
Війна
30.06
15:34
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано