На Буковині затримали чоловіка, який підозрюється в продажі зброї та боєприпасів: що йому загрожує

Пошук
UA EN

На Буковині затримали чоловіка, який підозрюється в продажі зброї та боєприпасів: що йому загрожує

Поділись новиною:

У Дністровському районі поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється в незаконному продажі зброї та боєприпасів. За скоєне йому загрожує до семи років ув’язнення.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Правоохоронці викрили 63-річного порушника 24 січня під час збуту вогнепальної зброї та бойових припасів. Буковинець без передбаченого законом дозволу продавав пістолет «EKKOL» з ознаками переробки та набої.

Тоді працівники поліції затримали торговця на місці злочину в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Речові докази правоохоронці вилучили та направили для проведення відповідних експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Походження заборонених предметів правоохоронці будуть встановлювати під час досудового розслідування.

Також слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівцях протягом одного дня чоловік вкрав автомобіль та мікроавтобус.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано