На Буковині за півкілометра від держкордону затримали трьох ухилянтів: у скільки порушникам обійшлась поїздка

Пошук
UA EN

На Буковині за півкілометра від держкордону затримали трьох ухилянтів: у скільки порушникам обійшлась поїздка

Поділись новиною:

Прикордонники в Чернівецькій області викрили ще трьох ухилянтів. Затримали порушників за півкілометра від кордону із сусідньою Румунією.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Зазначається, що оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону здобули інформацію про те, що троє чоловіків планують незаконно потрапити до сусідньої країни. Так, вночі 12 лютого зловмисники на автомобілі вирушили в бік кордону та були затримані охоронцями рубежу за 500 метрів від державної межі.

Під час спілкування із затриманими правоохоронці з’ясували, що їхні дії через месенджер координував невідомий чоловік. За таку послугу без гарантії результату він вимагав із кожного з них п’ять тисяч євро. По чотири з яких вони вже заплатили через електронний гаманець. А ще тисячу кожен мав перевести на рахунок «радника» після перетину кордону.

Щодо порушників, мешканців Львівської та Івано-Франківської областей, склали матеріали про адміністративне правопорушення. Нині правоохоронці встановллють головного організатора протиправної схеми.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині за допомогою БпЛА затримали трьох ухилянтів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано