На Буковині водій, щоб уникнути відповідальності за порушення ПДР, намагався підкупити поліцейських

Пошук
UA EN

На Буковині водій, щоб уникнути відповідальності за порушення ПДР, намагався підкупити поліцейських

Поділись новиною:

У Чернівецькій області правоохоронці зупинили автівку, водій якої порушив правила дорожнього руху. Щоб уникнути відповідальності, керманич намагався дати хабаря поліцейським.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Зазначається, що під час складання адмінматеріалів 19-річний житель села Клішківці для уникнення відповідальності поклав до службового автомобіля поліцейських гроші. Співробітники поліції відмовилися від коштів і викликали на місце інциденту слідчо-оперативну групу, яка задокументувала протиправні дії чоловіка.

Відомості про кримінальне правопорушення слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Крім цього, співробітники групи реагування поліції склали на кермувальника адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 121 (Порушення правил керування або експлуатації транспортного засобу, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Наразі вирішується питання повідомлення фігуранту про підозру. Триває досудове розслідування. Відповідно до чинного законодавства, йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Буковині чоловік намагався підкупити прикордонників, щоби без перешкод перетнути держкордон.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині двоє цивільних напали на прикордонників: одного з порушників застрелили
Уночі 29 червня на українсько-румунському кордону сталася сутичка між прикордонниками та цивільними, внаслідок чого один із нападників загинув. Про це журналістам С4 повідомив помічник начальника ...
Війна
30.06
15:34
Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік (оновлено)
Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій облас...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано