На Буковині чоловік намагався підкупити прикордонників, щоби без перешкод перетнути держкордон

Пошук
UA EN

На Буковині чоловік намагався підкупити прикордонників, щоби без перешкод перетнути держкордон

Поділись новиною:

У четвер, 9 травня, на міжнародному пункті пропуску в селі Красноїльськ 20-річний чоловік намагався підкупити прикордонників, аби безперешкодно потрапити за кордон.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Зазначається, що під час проходження митного контролю 20-річний житель міста Вижниця надав прикордоннику 100 євро, які поклав до закордонного паспорта, щоби безперешкодно перетнути державний кордон.

Для подальшого документування протиправних дій чоловіка працівники ДПСУ викликали слідчо-оперативну групу Чернівецького районного управління поліції. Правоохоронці вилучили речові докази та відправили для проведення відповідних експертиз.

Наразі слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині викрили чоловіка, який намагався потрапити до Румунії з фальшивими документами та пропонував хабар прикордоннику.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Понад 10 тисяч споживачів на Буковині перебувають без світла через погіршення погоди
Мешканці Путильської дільниці через грозу і штормовий вітер залишилися без світла. На високовольтній лінії ПЛ-35 кВ Путила – Усть-Путила сталося аварійне вимкнення. Про це пише С4 з посиланням на ...
Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано