На Буковині викрили контрабандистів, які намагались ввезти незадекларовані гаджети на понад 1,7 мільйона гривень

Пошук
UA EN

На Буковині викрили контрабандистів, які намагались ввезти незадекларовані гаджети на понад 1,7 мільйона гривень

Поділись новиною:

У Чернівецькій області митники припинили незаконну спробу ввезення незадекларованих гаджетів Apple та Samsung на понад 1,7 мільйона гривень. Інцидент стався на пункті пропуску «Порубне-Сірет».

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Державної митної служби України.

У відомстві зазначають, що в пункт пропуску «Порубне-Сірет» на українсько-румунському кордоні в’їхав автомобіль, який слідував з Італії. Для проходження митного контролю водій обрав смугу «зелений коридор», чим заявив про те, що переміщувані ним товари не підлягають письмовому декларуванню, оподаткуванню митними платежами, не підпадають під встановлені законодавством заборони та обмеження щодо ввезення на митну територію України.

Однак, під час огляду транспортного засобу митники виявили не заявлені до митного контролю гаджети торгових марок Apple та Samsung, а саме: 35 мобільних телефонів «iPhone 15», три мобільні телефони «iPhone 11», 14 планшетів «iPad 9», три планшети «Galaxy tab S6» та два планшети «Galaxy tab А8».

За даним фактом посадові особи митниці склали протокол про порушення митних правил за ч. 2 ст. 471 Митного кодексу України. Водночас гаджети, попередня вартість яких складає 1 716 000 гривень, вилучили на склад митниці.

Раніше ми писали, що на Буковині митники викрили чоловіка, який намагався вивезти з України понад 800 поштових марок.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано