На Буковині від ранку запровадили аварійні вимкнення споживачів: що відомо

Пошук
UA EN

На Буковині від ранку запровадили аварійні вимкнення споживачів: що відомо

Війна
15.05
08:31

Поділись новиною:

У зв’язку з гострим дефіцитом генеруючих потужностей в енергосистемі України у Чернівецькій області о 06:40 запровадили контрольовані аварійні відключення.

Про це пише С4 з посиланням на «Чернівціобленерго».

Зазначається, що диспетчерський центр Укренерго застосував графіки аварійних відключень (ГАВ) для промислових та побутових споживачів в усіх регіонах країни.

У Чернівецькій області за командою від регіонального диспетчера Укренерго застосовують аварійні вимкнення у чотири черги груп споживачів, які входять у ГАВ. Такі відключення здійснюються без попередження.

Водночас енергоживлення об’єктів життєзабезпечення не обмежується.

В Обленерго наголошують, що графіки погодинних відключень (ГПВ) поки що не вводилися. У разі їх застосування буковинців про це попередять, а інформацію про них можна буде знайти на сайті Обленерго.

Нагадаємо, у Чернівецькій області графіки аварійних відключень споживачів також застосовували напередодні ввечері, з 21:00 до півночі. 15 травня, для промислових споживачів графіки обмеження потужності будуть діяти протягом усієї доби, з 00:00 до 24:00.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано