На Буковині тимчасово заборонили відвідувати ліс: у чому причина

Пошук
UA EN

На Буковині тимчасово заборонили відвідувати ліс: у чому причина

Поділись новиною:

У Чернівецькій області громадянам тимчасово заборонили відвідувати ліс. Обмеження пов’язані із надзвичайним рівнем пожежної небезпеки.

Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку Подільського лісового офісу.

«У межах Подільського лісового офісу спостерігається 5 клас пожежної небезпеки. За даними Укргідрометцентру, загроза зберігатиметься щонайменше до 4 липня. Нагадуємо, що відвідування лісів при надзвичайному рівні пожежної небезпеки заборонене», — йдеться в дописі.

Зазначається, що 90% випадків лісових займань стається через вину людей. При цьому під час високої температури повітря та бездощової погоди вогонь розповсюджується надзвичайно швидко. Особливо в лісах, де переважають хвойні насадження.

В офісі додають, що рейдові групи посилено охороняють та ретельно відстежують ситуацію в лісових масивах.

Читайте також: Лісівника в Чернівецькій області підозрюють у службовій недбалості, через яку незаконно зрубали дві сотні дерев.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Зеленський посмертно відзначив 12 захисників із Чернівецької області високими держнагородами
Президент України посмертно нагородив 12 військовослужбовців із Буковини орденами «За мужність» ІІІ ступеня. Про це пише С4 із посиланням на Указ Президента України №401/2024. Воїнів відзна...
Війна
03.07
10:02
Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти
Жительку села Стрілецький Кут шахраї ошукали на 50 тисяч гривень. За цим фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження. Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Ч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано