На Буковині під колеса потрапили троє пішоходів: двоє пенсіонерів загинули

Пошук
UA EN

На Буковині під колеса потрапили троє пішоходів: двоє пенсіонерів загинули

Поділись новиною:

Упродовж вихідних на Буковині трапилось три аварії. Дві з них – зі смертельними наслідками.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу ГУНП у Чернівецькій області.

11 березня в місті Кіцмань 66-річний водій автомобіля «ВАЗ-2102» наїхав на пішохода. Травмованого 65-річного місцевого жителя доправили до лікарні, де під час надання медичної допомоги чоловік помер.

Цього ж дня у селі Недобоївці 48-річний водій мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter допустив наїзд на 80-річну місцеву жительку, яка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу. Внаслідок наїзду жінка отримала травми не сумісні з життям.

Ще одна автопригода сталася увечері на вулиці Головна у Чернівцях. 60-річний житель села Стрілецький Кут, керуючи автомобілем Volkswagen Passat допустив наїзд на 21-річного чернівчанина. Чоловік в той час перетинав проїжджу частину дороги по пішохідному переходу. В результаті наїзду пішохода із травмою ноги госпіталізували до лікарні для надання відповідної медичної допомоги.

Наразі тривають досудові розслідування.

Читайте також:

Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік (оновлено)
Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій облас...
Депутати Чернівецької міської ради провели червневе засідання: які рішення ухвалили (фото)
У четвер, 27 червня, депутати міської ради Чернівців зібралися на чергове засідання. На порядку денному – майже 40 питань. С4 розповідає, які важливі рішення вже встигли розглянути та ухвалити деп...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано