На Буковині розслідують обставини аварії за участі двох автівок в мотоцикла

Пошук
UA EN

На Буковині розслідують обставини аварії за участі двох автівок в мотоцикла

Поділись новиною:

Учора, 4 серпня, у селі Стара Жадова зіткнулися мотоцикл і два автомобілі. Внаслідок автопригоди політравму отримав 31-річний мотоцикліст. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області, інформує «С4».

Попередньо правоохоронці з’ясували, що житель села Лукавці, керуючи мотоциклом «Suzuki», не впорався з керуванням та допустив зіткнення із «Mercedes».

Читайте також: З’їхав з дороги та зіткнувся з деревом: у ДТП на Буковині постраждав чоловік

27-річний, водій мікроавтобуса, житель села Чорногузи після зіткнення виїхав на зустрічну смугу та в’їхав в автомобіль «Renault» під керуванням 44-річного харків’янина. У результаті ДТП мотоцикліста медики госпіталізували до лікарні, де діагностували у нього струс головного мозку, перелом двох рук та стегна ноги. Наразі потерпілий перебуває у закладі охорони здоров’я.

Ми є у Facebook

Триває досудове розслідування.

Читайте також:

Цілились в об’єкт енергетичної інфраструктури: в ОВА повідомили деталі нічної атаки ворога на Буковину
Уночі 29 березня російські загарбники хотіли влучити в об’єкт енергетичної інфраструктури у Чернівецькій області. На нього летіло декілька ракет, проте всі були збиті силами ППО. Про це повідомив ...
Війна
29.03
10:51
На Буковині цієї ночі працювала ППО, зафіксовано падіння уламків ракет: перші деталі
У ніч на п'ятницю, 29 березня, росія масовано атакувала Україну ракетами. По всій країні було оголошено повітряну тривогу. Як повідомив голова Чернівецької обласної військової адміністрації Русла...
Війна
29.03
06:59
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано