На Буковині прикордонники пострілами зупиняли одразу дві групи пачкарів

Пошук
UA EN

На Буковині прикордонники пострілами зупиняли одразу дві групи пачкарів

Поділись новиною:

У Чернівецькій області дві групи контрабандистів намагались переправити тютюн до сусідньої Румунії. Щоб зупинити їх, прикордонники мусили здійснити попереджувальні постріли.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Держприкордонслужби.

Так, групу невідомих осіб з пакунками виявив учора вдень прикордонний наряд відділу «Красноїльськ».

«Зрозумівши, що їх плани викрито, правопорушники покинули свої ноші та вдалися до втечі, аби уникнути відповідальності. Не зупинили пачкарів і кілька попереджувальних пострілів», – йдеться у повідомленні.

Так само вночі 17 листопада прикордонники відділу «Селятин» припинили другу спробу незаконного переміщення сигарет. Групу пачкарів виявили на одній з гірських ділянок Вижницького району Чернівецької області при спробі подолання інженерних загороджень. Для припинення правопорушення охоронці кордону також були змушені зробити попереджувальні постріли.

У підсумку контрабандисти втратили сім тисяч пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку України. За попередньою оцінкою вартість вилученого тютюну складає понад 350 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Буковині митники викрили чоловіка, який намагався вивезти з України понад 800 поштових марок.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано