На Буковині під ковдрами знайшли «стажера-далекобійника», який намагався нелегально потрапити за кордон

Пошук
UA EN

На Буковині під ковдрами знайшли «стажера-далекобійника», який намагався нелегально потрапити за кордон

Війна
27.11
16:54

Поділись новиною:

У Чернівецькій області прикордонники викрили ще одного ухилянта, який, аби виїхати за межі України, сховався під ковдрами у кабіні водія вантажівки.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби, пише С4.

Інцидент трапився ввечері 26 листопада на пункті пропуску «Красноїльськ». Під час спілкування водій вантажівки вказав, що їде один, однак охоронці кордону виявили на спальному місці кабіни вантажівки чоловіка призовного віку. Він сховався під ковдрами та особистими речами.

Зазначається, що 27-річний «пасажир» повідомив правоохоронцям, що він стажер, практикується водити вантажні автомобілі. Проте з’ясувалося, що у чоловіка немає водійського посвідчення.

Прикордонники затримали водія разом з пасажиром та передали представникам Національної поліції разом з повідомленням про виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею 332 Кримінального кодексу України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон».

Як повідомлялося раніше, у Чернівецькій області цього тижня затримали ще 38 ухилянтів. Двох мешканців Дніпропетровщини правоохоронці змушені були знімати з загороджувального паркану.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розповіли про черговий фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» і представили нову виставу (фото)
У Драмтеатрі Кобилянської відбулася пресконференція з нагоди 16 фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини», що відбуватиметься в Чернівцях із 23 по 27 жовтня. «Ми дуже пережив...
У Чернівцях з 18 жовтня почнуть опалювати житлові будинки
Чернівецька міська рада вирішила почати опалювальний сезон для населення з 18 жовтня. Про це повідомив заступник міського голови Василь Зазуляк, пише С4. За його словами, рішення ухвалили н...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано