На Буковині на понад пів року заборонили ловити раків: у чому причина

Пошук
UA EN

На Буковині на понад пів року заборонили ловити раків: у чому причина

Поділись новиною:

У Чернівецькій області з 1 грудня 2023 року й до 30 червня 2024 року діятиме заборона на ловлю раків. Такі обмеження запровадили з метою забезпечення охорони цього виду водних біоресурсів.

Про це інформує С4 із посиланням на Чернівецький рибоохоронний патруль.

За вилов раків під час заборони передбачене покарання від адміністративного штрафу до кримінальної відповідальності. Крім того, порушнику доведеться сплатити збитки в розмірі 3 332 грн за кожного виловленого рака.

Зазначається, що обмеження дозволять забезпечити охорону раків під час їхнього природного відтворення, а також створити сприятливі умови для виношування ікри та збільшення запасів у водоймах.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Буковині виявили двох порушників, які незаконно ловили рибу на понад 130 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано