На Буковині митники викрили чоловіка, який намагався вивезти з України понад 800 поштових марок

Пошук
UA EN

На Буковині митники викрили чоловіка, який намагався вивезти з України понад 800 поштових марок

Поділись новиною:

Громадянин Румунії Через пункт пропуску «Порубне» намагався вивезти з країни 850 поштових марок. Дозвільних документів на це чоловік не мав.

Про це пише С4 з посиланням Чернівецьку митницю.

Інцидент трапився 12 листопада на митному посту «Порубне-Сірет». Фахівці, здійснюючи перевірки, виявили у громадянина Румунії поштові марки різних років видання, які той хотів вивезти за межі території України.

Вказується, що жодних дозвільних документів, що підтверджували б право на переміщення через державний кордон України поштових марок чоловік до митного контролю не надав.

Відтак, проти чоловіка митники запровадили справу про порушення митних правил ч. 3 ст. 471 Митного кодексу України, а поштові марки вилучили.

У відомстві нагадали, що поштові марки підпадають під дію Закону України «Про вивезення, ввезення та повернення культурних цінностей» від 21.09.1999 року та можуть бути вивезені за межі митної території України на підставі свідоцтва на право вивезення культурних цінностей.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Буковині контрабандисти намагалися ввезти незадекларовані гаджети на понад пів мільйона гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розповіли про черговий фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» і представили нову виставу (фото)
У Драмтеатрі Кобилянської відбулася пресконференція з нагоди 16 фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини», що відбуватиметься в Чернівцях із 23 по 27 жовтня. «Ми дуже пережив...
У Чернівцях з 18 жовтня почнуть опалювати житлові будинки
Чернівецька міська рада вирішила почати опалювальний сезон для населення з 18 жовтня. Про це повідомив заступник міського голови Василь Зазуляк, пише С4. За його словами, рішення ухвалили н...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано