На Буковині минулої доби сталися три ДТП із потерпілими: подробиці

Пошук
UA EN

На Буковині минулої доби сталися три ДТП із потерпілими: подробиці

Поділись новиною:

У четвер, 20 червня, у Чернівецькій області трапилися одразу три дорожньо-транспортні пригоди. В аваріях травмувалося троє людей.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зокрема, у Чернівцях на проспекті Незалежності 27-річний водій автомобіля Peugeot 301, здійснюючи рух заднім ходом, наїхав на 53-річну місцеву жительку.

У Кельменцях неповнолітній велосипедист зіткнувся із припаркованим автомобілем Volkswagen Polo, унаслідок чого отримав травми.

Цього ж дня в селі Дубівці 29-річний житель Лужан, керуючи автомобілем Mitsubishi, не вибрав безпечної швидкості руху та зіткнувся із вантажним автомобілем Renault Magnum, а надалі і з припаркованим на узбіччі DAF. Унаслідок ДТП травми отримав пасажир легковика, 26-річний житель села Шипинці.

Потерпілих лікарі госпіталізували для надання медичної допомоги.

Слідчі поліції за кожним фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Нагадаємо, 19 червня в Чернівецькій області трапилися дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік (оновлено)
Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій облас...
Депутати Чернівецької міської ради провели червневе засідання: які рішення ухвалили (фото)
У четвер, 27 червня, депутати міської ради Чернівців зібралися на чергове засідання. На порядку денному – майже 40 питань. С4 розповідає, які важливі рішення вже встигли розглянути та ухвалити деп...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано