На Буковині минулої доби рятувальники ліквідували дві пожежі в житловому секторі

Пошук
UA EN

На Буковині минулої доби рятувальники ліквідували дві пожежі в житловому секторі

Поділись новиною:

У середу, 16 жовтня, на території Чернівецької області спалахнули дві пожежі в житловому секторі. Загоряння сталися у Вікнянській та Клішковецькій громадах.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Так, у селі Дорошівці Чернівецького району сталася пожежа в господарській будівлі. Рятувальникам про неї повідомили сусіди, котрі побачили вогонь, що дістався вже покрівлі споруди.

Вогнеборці 5 державної пожежно-рятувальної частини та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Вікно ліквідували пожежу на площі 90 кв. м. Полум’я знищило сіно, що зберігалось всередині будівлі, покрівлю та перекриття споруди. Попередня причина пожежі — необережне поводження з вогнем.

У селі Шилівці Дністровського району теж горіла господарська будівля. За попередніми висновками фахівців, до пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Вогонь охопив площу 15 кв. м.

«Помітивши те, що сталося, господарі викликали рятувальників. На місце події направили черговий караул 7 державної пожежно-рятувальної частини та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Клішківці», — йдеться в повідомлені ДСНС.

Вогнеборці ліквідували пожежу, врятувавши від знищення господарську будівлю та поруч розташований житловий будинок.

Нагадаємо, 15 жовтня у Вижницькому районі спалахнула масштабна пожежа в деревообробному цеху.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розповіли про черговий фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» і представили нову виставу (фото)
У Драмтеатрі Кобилянської відбулася пресконференція з нагоди 16 фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини», що відбуватиметься в Чернівцях із 23 по 27 жовтня. «Ми дуже пережив...
У Чернівцях з 18 жовтня почнуть опалювати житлові будинки
Чернівецька міська рада вирішила почати опалювальний сезон для населення з 18 жовтня. Про це повідомив заступник міського голови Василь Зазуляк, пише С4. За його словами, рішення ухвалили н...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано