Міський голова Роман Клічук зустрівся із волейболістками, які здобули призові місця на чемпіонаті України

Пошук
UA EN

Міський голова Роман Клічук зустрівся із волейболістками, які здобули призові місця на чемпіонаті України

Політика
18.06
15:52

Поділись новиною:

У вівторок, 18 червня, міський голова Чернівців Роман Клічук зустрівся із волейболістками, які здобули призові місця на чемпіонаті України.

Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку мера.

Очільник міста зазначив, що вихованки Чернівецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи нещодавно повернулися з фінального етапу чемпіонату України з волейболу «Дитяча ліга».

«Серед команд 2011 та 2010 року народження юні волейболістки завоювали почесні перші місця і довели, що в Чернівцях ростуть справжні зірки спорту! Чернівецькі спортсмени — гордість нашого міста. Впевнений, що попереду на них чекає ще багато крутих змагань та перемог!» — написав Роман Клічук у своєму дописі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що міський голова отримав памʼятну книгу та знак вдячності від військових Чернівецького прикордонного загону.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

СБУ на Буковині затримала зрадника, який готував ракетні удари рф по Чернівецькій області
Служба безпеки затримала російського інформатора на Буковині. Він готував ракетно-дронові удари по критичній інфраструктурі регіону та намагався вступити до окупаційних угруповань рф. Про це пише ...
У Чернівцях з 1 липня вводять спеціальний режим роботи зовнішнього освітлення
Починаючи з 1 липня, у Чернівцях обмежать ввімкнення зовнішнього освітлення у нічний час. Таке рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Чернівецької міської ради, пише С4. У ...
Війна
25.06
12:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано