Міський голова Роман Клічук провів щомісячну пресконфернцію: основні заяви (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

Міський голова Роман Клічук провів щомісячну пресконфернцію: основні заяви (фоторепортаж)

Політика
07.02
17:15

Поділись новиною:

Мер Чернівців Роман Клічук у середу, 7 лютого, провів традиційну щомісячну пресконференцію і розповів, чим жило місто цього місяця.

Про це повідомляє С4.

Розпочав пресконференцію Роман Клічук традиційно із підсумків допомоги військовим. Так, минулого місяця відбувся тендер на 9 мільйонів гривень. Також міська рада оголосила декілька тендерів на закупівлю обладнання для ЗСУ на 14 мільйонів гривень. Міський голова сподівається, що під час наступного засідання міської ради вдасться знову виділити кошти на підтримку армії.

Розповів мер міста і про ситуацію з закупівлею тролейбусів. За його словами, наразі тендер уже відбувся, у ньому взяли участь лише українські компанії. Наразі міська рада відправила технічні звіти у Європейський інвестиційний банк, тож зараз чекають на ухвалення рішення.

Водночас модернізація чернівецького водогону, яка відбудеться за грантові кошти, може розпочатися вже у березні. Йдеться, зокрема, про надходження труб.

Відповідаючи на питання чернівчан щодо облаштування свекру й площі у мікрорайоні «Гравітон», Роман Клічук зазначив, що громадські простори будуть намагатися створювати у всіх районам міста, але коли буде така фінансова можливість.

«Ми плануємо, ми зробимо. На жаль, на це все потрібні величезні кошти, їх потрібно заробити. Ми плануємо зробити і на “Гравітоні”, і на бульварі (Героїв Крут – ред.), і на “Роші”, і дитячі майданчики і дороги. Але це мільярди гривень, це не робиться безкоштовно», – зауважив міський голова.

Фоторепортаж: Тарас Піц.

Нагадаємо, раніше під час пресконференції міський голова Роман Клічук повідомив про те, що у Чернівцях планують створити алею пам’яті Героїв, які загинули на російсько-українській війні. Її планують розташувати на вулиці Воробкевича поруч із флагштоком.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано