Минулої доби на Буковині сталися три ДТП, одна зі смертельним наслідком: подробиці аварій

Пошук
UA EN

Минулої доби на Буковині сталися три ДТП, одна зі смертельним наслідком: подробиці аварій

Поділись новиною:

У вівторок, 20 серпня, у Чернівецькій області трапилися три дорожньо-транспортні пригоди. В аварії в Красноїльську загинув 15-річний хлопець.

Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Так, 20 серпня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про ДТП із потерпілими в селі Лашківка. Поліцейські попередньо з’ясували, що 49-річна водійка автомобіля «ЗАЗ-1102», виїжджаючи із заправної станції, не переконалася в безпечності маневру та зіткнулася з вантажівкою MAN під керуванням 58-річного жителя міста Рівне.

У результаті аварії, кермувальниця легковика та її 69-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілих до лікарні.

Також цього дня правоохоронці задокументували ДТП у селі Братанівка. Поліцейські попередньо з’ясували, що 16-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом Spark, не впорався з керуванням та впав із транспортного засобу.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди мотоцикліст травмувався. Лікарі доправили травмованого хлопця до медичної установи.

Ще одна аварія сталася в Красноїльську. Правоохоронці попередньо встановили, що 27-річна водійка автомобіля Audi A6 наїхала на велосипедиста.

Унаслідок автопригоди 15-річний місцевий житель отримав травми не сумісні із життям.

Тіло загиблого правоохоронці направили на проведення судово-медичної експертизи.

Відомості про вказані факти дорожньо-транспортні пригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 та 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Буковині в ДТП травмувався 25-річний водій скутера.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано