Минулої доби на Буковині втонули 3 людини

Пошук
UA EN

Минулої доби на Буковині втонули 3 людини

30.06
16:03

Поділись новиною:

Через необережне поводження на воді, протягом минулої доби у Чернівецькій області загинуло 3 людини.

Так, 29  червня у селі Ревне Мамаївської ТГ Чернівецького району втопився хлопець 2008 року народження. Юнак купався у річці Прут та, потрапивши на течію, він пішов під воду.

Друзі з берега кинулись рятувати знайомого, проте не змогли знайти його. Для пошуку зниклого хлопця на місце події прибули працівники групи водолази.

Вони обстежили дно річки та виявили хлопця вже без ознак життя у водоймі неподалік того місця, де він зник.

Цього ж дня, у місті Заставна Чернівецького району, у ставку місцеві жителі виявили тіло людини, його на берег підняли місцеві рятувальники.

Ще один нещасний випадок трапився у селі Рокитне  Новоселицької ТГ Чернівецького району. Там, під час відпочинку на місцевому ставку, втопився чоловік 1991 року народження.

Чоловік прийшов до водойми порибалити, ідучи по краю берега він послизнувся та впав у воду, після чого не зміг самостійно вибратися на берег. Подію помітили очевидці та одразу звернулись за допомогою до рятувальників.

Тіло потопельника підняли на берег водолази. Тіла загиблих людей направили на судово-медичні експертизи для встановлення точних причин смерті.

Читайте також:

Буковинців попередили про сильні заморозки та шкальний вітер
На території Чернівецької області найближчими днями синоптики прогнозують шкальний вітер та сильні заморозки. Про це інформує С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр із гідрометеорології. ...
Графіки обмежень споживання електроенергії для підприємств Буковини скасували
У Чернівецькій області 18 квітня не застосовуватимуть графіків обмежень потужності для підприємств. Бізнес працюватиме у плановому режимі. Про це інформує С4 з посиланням на «Чернівціобленерго». ...
Війна
18.04
09:11
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано