Мебляр з Буковини завдяки державному гранту офіційно оформив власну справу та розширив бізнес

Пошук
UA EN

Мебляр з Буковини завдяки державному гранту офіційно оформив власну справу та розширив бізнес

Поділись новиною:

Олексій Дмитрієнко виготовляє нестандартні шафи, кухні та стільці за індивідуальним замовленням вісім років. Нещодавно буковинець вирішив офіційно оформити власну справу та розширити бізнес, скориставшись державною програмою «єРобота».

Про це Олексій Дмитрієнко розповів журналістам С4.

Олексій Дмитрієнко розповідає, що спершу меблі виготовляли за ціною матеріалів для свої друзів та родини. Та потім, коли люди були готові платити повну вартість за роботу, вирішили оформити бізнес офіційно.

Підприємець відкрив власну справу, скориставшись грантом «єРобота». Олексій Дмитрієнко закупив сировину та обладнання. Також буковинець облаштував офіс-магазин.

За умовами гранту, підприємець працевлаштував двох працівників – комплектувальника та дизайнера меблів.

Нагадаємо, раніше ми розповідали історію бухгалтерки з Мамаївців, яка у власній пекарні готує хліб за стародавнім рецептом.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях вуличне освітлення 8 травня працюватиме тільки на центральних вулицях
Через з масовані ракетно-дронові удари по об'єктах енергогенерації країни вуличне освітлення 8 травня у Чернівцях працюватиме тільки на центральних вулицях міста. Про це пише С4 з посиланням на Че...
Війна
08.05
14:30
В Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
У середу, 8 травня, в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Символом памʼяті про Другу світову війну з 2014 року в Україні, як і в Європі,...
Війна
08.05
09:01
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано