Майже 13 млн грн на ЗСУ та пішохідна зона в центрі міста: які рішення прийняли на виконкомі

Пошук
UA EN

Майже 13 млн грн на ЗСУ та пішохідна зона в центрі міста: які рішення прийняли на виконкомі

07.06
16:53

Поділись новиною:

Сьогодні відбулось засідання виконавчого комітету Чернівецької міськради. Прийняли низку важливих рішень. Про це на своїй сторінці повідомив міський голова Роман Клічук. Зокрема:

✅ Виділили 12.7 млн грн на потреби ЗСУ та ТРО. Також виділили 1 млн грн на гуманітарну допомогу та забезпечення продуктовими наборами вимушено переселених українців.

✅ Також на засіданні виконкому прийняли рішення щодо запровадження пішохідної зони в Центральній частині міста у вихідні та святкові дні в режимі експерименту строком на два місяці. Йдеться про частину вулиць І.Франка, А.Міцкевича, С.Бандери, М.Емінеску, частини площі Театральної та вул. М.Заньковецької, М.Горького, Поштової, та частини площі Центральної, вул. Університетської.

Водночас вирішили впровадити пішохідну зону по вул. М.Заньковецької до вул. Л.Бетховена після капремонту, провулку Готельного та частини вул. П.Чайковського.

За словами міського голови, результат експертменту з відповідними пропозиціями розглядатимуть на засіданні виконкому у серпні.

✅ Окрім цього, затвердили порядок впровадження та функціонування електронного квитка в міському пасажирському транспорті Чернівцівецької тергромади. Чим передбачили проведення конкурсу для визнання оператора автоматизованої системи обліку проїзду у міському транспорті.

✅ Також на засіданні виконкому прийняли рішення про надання матеріальної допомоги громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах у розмірі 133 тис грн.

✅ Та виділили 3.3 млн грн на оплату праці освітнім закладам тергромади у зв‘язку з переходом на фінансову автономію. За словами Романа Клічука, ці кошти дозволять збільшити штатну чисельність працівників, самостійно і відповідально приймати необхідні господарські рішення.

Читайте також:

Мобілізація в Україні: Міноборони роз’яснило основні зміни, передбачені новим законом
Відстрочки, порядок бронювання та базова військова підготовка – ці та інші зміни, передбачені новим законом про мобілізацію, наберуть чинність вже з 18 травня. Про це пише С4 з посиланням на Мініс...
Війна
24.04
14:42
На Буковині у двох пунктах пропуску пасажирські автобуси зможуть обирати час перетину кордону
З 24 квітня на пунктах пропуску з Молдовою буде можливість обрати час перетину кордону у межах послуги «єЧерга». Про це пише С4 з посиланням на Міністерство відновлення України. Можливість ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано