Люди з інвалідністю у Чернівецькій області можуть отримати грошову допомогу

Пошук
UA EN

Люди з інвалідністю у Чернівецькій області можуть отримати грошову допомогу

Поділись новиною:

Всесвітня продовольча програма ООН впродовж трьох місяців надаватиме людям з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю додаткову грошову допомогу. Отримати її можуть і буковинці.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку обласну військову адміністрацію.

Зазначається, що кошти надаватимуть людям, які отримують менше ніж 3 250 гривень соціальних виплат від держави, не отримують виплати для ВПО (за винятком тих, хто мешкає на території активних або можливих бойових дій), а також допомогу від інших міжнародних організацій.

Зокрема, гроші від Всесвітньої продовольчої програми ООН стануть доплатою до державної соціальної допомоги. Сума виплат від ВПП ООН – це різниця між 3 250 гривень і виплатами, які отримує людина. До прикладу, якщо допомога від держави становить 2 361 грн, ВПП ООН додатково виплатить ще 889 грн.

Допомога нараховуватиметься на банківські рахунки, або ж доставлятиметься через Укрпошту. Жодних додаткових дій робити не потрібно.

В ОВА додали, що загалом за час дії програми Всесвітня продовольча програма ООН нарахує близько 800 млн грн для 310 тис. українців.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що ВПО можуть отримати фінансову допомогу у розмірі 10 800 гривень від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано