Комп’ютерна техніка та монітори: Хотинський коледж отримав допомогу від французьких благодійників

Пошук
UA EN

Комп’ютерна техніка та монітори: Хотинський коледж отримав допомогу від французьких благодійників

Поділись новиною:

Благодійники з французького міста-побратима Ла-Куронн передали одинадцять комплектів комп’ютерної техніки та понад 30 моніторів для навчальних аудиторій Хотинського фахового коледжу.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Чернівецьку обласну раду.

Відтак, за підтримки іноземних партнерів оновили кабінет інформатики та створили інформаційний центр у бібліотеці. Комп’ютери використовуватимуть не лише під час навчання студентів, а й на різних курсах, які проводить ініціативна група викладачів закладу, для вимушених переселенців.

Зокрема:

  • курси з вивчення української мови,
  • спецкурси з психологічної адаптації та соціалізації ВПО,
  • курси опанування комп’ютерною технікою тощо.

Як зазначив Хотинський міський голова Андрій Дранчук, саме громада міста Ла-Куронн першою надіслала допомогу Хотину, як тільки росія почала повномасштабну війну проти України.

Раніше ми писали, що українським дітям, які нині тимчасово проживають у румунському місті Тімішоара передали понад 600 книг рідною мовою. Зокрема, буковинська делегація відвезла їм художню літературу та місцеву періодику.

Читайте також:

В Україні відзначають день памʼяті про Чорнобильську катастрофу
26 квітня — 38 років від аварії на Чорнобильській атомній електростанції, яка спричинила найбільшу техногенну катастрофу ХХ століття. Про це пише С4 із посиланням на Український інститут національ...
Депутати Чернівецької міської ради провели чергове засідання: які рішення розглядали (фоторепортаж)
Допомога ЗСУ, протезування військових, приватизація комунального майна, об’єднання двох комунальних підприємств та розгляд петицій — депутати Чернівецької міської ради 25 квітня зібрались на чергове ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано