Канцлер Німеччини Олаф Шольц і бургомістр міста Тельтов передали Хотину вісім автівок спецтехніки

Пошук
UA EN

Канцлер Німеччини Олаф Шольц і бургомістр міста Тельтов передали Хотину вісім автівок спецтехніки

Політика
17.11
10:51

Поділись новиною:

Міський голова Хотина Андрій Дранчук побував у Німеччині, де зустрівся з Федеральний канцлером Німеччини Олафом Шольцом та бургомістром міста Тельтов Томасом Шмідтом. Посадовці передали буковинському місту вісім автомобілів спеціальної техніки.

Про це Андрій Дранчук написав у себе на сторінці у Facebook, пише С4.

Так, Хотину передали пожежні машини, медичні автомобілі, комунальну та спеціальну техніку. Водночас на автовишці Олаф Шольц залишив свій автограф.  

Зазначимо, що німецький Тельтов є містом-побратимом Хотина. Андрій Дранчук під час зустрічі також обговорив ситуацію з внутрішньо переміщеними особами у Хотині, підтримку медичної сфери, комунальної, розбудову інженерних мереж.

«Окремо проговорили про залучення інвестицій в наш індустріальний парк. Олаф Шольц був вражений такому щирому і ефективному партнерству між нашими містами. Пообіцяв підтримку такого партнерства і надалі», – зазначив мер Хотина.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що надзвичайники на Буковині отримали нове сучасне обладнання. Працівникам ДСНС предали спорядження для гірських рятувальників, фахівців групи водолазних робіт і бронезахист для піротехніків.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
У гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 в Чернівцях завершують капремонт дворового покриття (фото)
У Чернівецькій гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 завершують капітальний ремонт дворового покриття. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Кліч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано