Індивідуальний графік та 30 різних вакансій: у міській раді розповіли, якою буде IV хвиля стажування молоді

Пошук
UA EN

Індивідуальний графік та 30 різних вакансій: у міській раді розповіли, якою буде IV хвиля стажування молоді

Поділись новиною:

У Чернівцях триває прийом заявок на IV хвилю стажування молоді у міській раді.

Напередодні під час брифінгу представники міської ради розповіли, чого очікувати від нової хвилі.

Фото: Тарас Піц

За словами ініціатора проєкту Руслана Білоскурського, програма стажування розрахована на два місяці і включає у себе чотири етапи:

  • Теоретичний, під час якого учасники ознайомляться з роботою міської ради.
  • Практичний етап проходить на базі управлінь чи департаментів міськради, які обирає під час подання заявки сам учасник. Загалом у різних підрозділах є близько 30 вакансій.
  • Проєктний етап, під час якого учасники подають власну ідею щодо покращення і розвитку діяльності підрозділу.
  • Звітній етап, під час якого учасники стажування діляться результатами своєї роботи.

Білоскурський додав, що графік проходження стажування – індивідуальний, він погоджуєтья з керівником, а відтак, його можна налаштувати з освітнім або робочим процесом стажера.

Заступник міського голова Юрій Лесюк зазначив, що міська рада зацікавлена у залученні молоді у процес ознайомлення з роботою місцевого самоврядування.

«Це потрібно і самій міськраді, і молодим людям, які отримують величезний і потрібний досвід. Міська рада отримує важливу інформацію від молоді, яка бачить, можливо, інші виходи із проблем», – сказав Лесюк.

Додамо, що на попередні три хвилі стажування молоді загалом подали заявки 189 людей, з яких 114 пройшли їх, а 17 з них отримали запрошення на працевлаштування у мерії.  

Зареєструватися на IV хвилю можна до 15 лютого 2024 року. Зробити це можна за цим посиланням. А послухати історії стажерів, які вже мали такий досвід і наразі працюють у міській раді, можна на нашому YouTube-каналі.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
В Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій
Щороку, третьої неділі травня, в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій комуністичного режиму. Пам’ятна дата встановлена Указом Президента від 21 травня 2007 року. Про це повідомляє ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано