Громади Чернівецької області отримали 30 засобів супутникового обладнання Starlink

Пошук
UA EN

Громади Чернівецької області отримали 30 засобів супутникового обладнання Starlink

Війна
18.03
10:15

Поділись новиною:

Благодійники за сприяння Міністерства цифрової трансформації України передали 23 громадам Буковини засоби супутникового обладнання Starlink. Їх використають для облаштування Пунктів незламності на території краю.

Про це повідомили у Чернівецькій обласній військовій адміністрації, пише С4.

Обладнання головам громад та районних місцевих адміністрацій передав начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.

«Я вдячний Міністерство цифрової трансформації України, зокрема віцепрем’єр-міністру, міністру цифрової трансформації Михайло Федоров та благодійникам за допомогу для нашого краю», – зазначив Запаранюк .

За його словами, російський ворог щодня намагається дестабілізувати українців, поширюючи в інформаційному просторі свої жалюгідні фейки та провокації, однак завдяки цьому обладнанню, буковинці зможуть завжди тримати руку на пульсі, отримувати інформацію з достовірних джерел і бути озброєними проти дезінформації.

Допомога надійшла від благодійної організації «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “+380″» за сприяння Мінцифри, до якої подавала відповідний запит Чернівецька ОВА.

Як повідомлялося раніше, у Чернівецькій області частину пунктів незламності перевели в режим «готові до відкриття». У разі погіршення безпекової ситуації в енергетичній сфері або погіршенні погодних умов, усі ці локації запрацюють.

Читайте також:

В Україні відзначають день памʼяті про Чорнобильську катастрофу
26 квітня — 38 років від аварії на Чорнобильській атомній електростанції, яка спричинила найбільшу техногенну катастрофу ХХ століття. Про це пише С4 із посиланням на Український інститут національ...
Депутати Чернівецької міської ради провели чергове засідання: які рішення розглядали (фоторепортаж)
Допомога ЗСУ, протезування військових, приватизація комунального майна, об’єднання двох комунальних підприємств та розгляд петицій — депутати Чернівецької міської ради 25 квітня зібрались на чергове ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано