Горів житловий будинок та нефункціонуюча будівля: на Буковині сталися п’ять пожеж

Пошук
UA EN

Горів житловий будинок та нефункціонуюча будівля: на Буковині сталися п’ять пожеж

Поділись новиною:

На Буковині впродовж доби сталися п’ять пожеж. Вогонь, зокрема, спалахнув у житловому будинку та нефункціонуючій будівлі.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Так, 31 липня на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу в нефункціонуючій будівлі в селищі Неполоківці. Пожежу помітили очевидці та викликали рятувальників.

На місце події прибув черговий караул 9 державної пожежно-рятувальної частини та 15 державної пожежно-рятувальної частини, а також місцева пожежна команда селища Неполоківці.

Площа пожежі становить 100 кв.м. Вогонь знищив одну частину будівлі та майно, яке було в ній. Водночас вогнеборцям вдалося врятувати іншу частину будівлі.

За попередніми висновками фахівців, ймовірною причиною пожежі є порушення правил експлуатації пічного опалення.

Того ж дня виникла пожежа в житловому будинку зблокованому з господарською будівлею в селі Великий Кучурів. Очевидці помітили пожежу та зателефонували до Служби порятунку.

На місце події прибули рятувальники групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та 15 державної пожежно-рятувальної частини, а також місцеві пожежні команди сіл Великий Кучурів та Кам’яна.

На момент прибуття пожежних підрозділів площа пожежі склала 100 кв.м. Вогнеборці ліквідували пожежу в тих самих у межах, які були на момент їх прибуття. Вогонь знищив зблоковану господарську будівлю та покрівлю, проте надзвичайникам вдалося врятувати житловий будинок.

Причину пожежі встановлюють фахівці.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівецькій області сталися одразу 11 пожеж.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Як у Чернівцях завершувалися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фото)
У Чернівцях завершилися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz. Зокрема, в останній день читань можна було почути публічне інтервʼю Романа Кравця із Юрієм Андруховичем, побувати на презен...
На Буковині правоохоронці розслідують ймовірне самогубство 16-річної школярки
Поліція у Чернівецькій області розслідують ймовірне самогубство 16-річної дівчини із села Клішківці. Її тіло знайшли на території домогосподарства 6 вересня. Про це журналістам С4 повідомили у від...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано