Горіли господарські будівлі та сміття на відкритій території: на Буковині сталися чотири пожежі

Пошук
UA EN

Горіли господарські будівлі та сміття на відкритій території: на Буковині сталися чотири пожежі

Поділись новиною:

У Чернівецькій області минулої доби рятувальники ліквідували чотири пожежі. Вогонь спалахнув у господарських будівлях та на відкритій території.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Так, 14 травня на спецлінію «101» надійшло повідомлення від власників про пожежу в господарській будівлі в селі Біла Мамаївської громади. Вогнеборці, які прибули на виклик, ліквідували пожежу на площі 80 кв.м. За попередніми висновками фахівців, займання сталося через коротке замкнення електромережі.

Так само пожежа в господарській будівлі сталася в селі Романківці Сокирянської громади. Загоряння виявили очевидці та викликали рятувальників, які ліквідували вогонь на площі 40 кв.м. Причину займання нині встановлюють фахівці.

Інші пожежі трапилися в місті Чернівці та Чернівецькому районі. Там горіло сміття на відкритій території. Площа пожеж становить 7 кв. м. та 5 кв. м.

Нагадаємо, у Чернівцях 13 травня сталася пожежа в дев’ятиповерховому будинку. З квартири вогнеборці врятували жінку.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано