Горіла закинута будівля, суха трава, сміттєзвалище та автомобілі: на Буковині минулої доби сталося п’ять пожеж

Пошук
UA EN

Горіла закинута будівля, суха трава, сміттєзвалище та автомобілі: на Буковині минулої доби сталося п’ять пожеж

Поділись новиною:

Протягом 12 серпня в Чернівецькій області трапилося п’ять пожеж. Загоряння сталися в Герцаївській, Кіцманській, Кельменецькій громадах та Чернівцях.

Про це повідомляє С4 із посиланням на головне управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Так, 12 серпня на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу в закинутій будівлі в місті Чернівці. Пожежу помітив очевидець, який проходив повз. На місце події працював черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Площа пожежі склала 20 кв.м. За висновками фахівців, причиною загоряння є необережне поводження з вогнем.

Окрім цього в селі Могилівка виникло загоряння сухої трави на відкритій території. Очевидці, котрі їхали повз, побачили пожежу та зателефонували на спецлінію «101».

Площа пожежі склала 1 га. Рятувальники ліквідували її в тих межах, що була на момент прибуття.

Того ж дня в місті Кіцмань сталася пожежа на сміттєзвалищі. Про загоряння до Служби порятунку повідомили очевидці. На місце події прибули рятувальники 9-ї державної пожежно-рятувальної частини та ліквідували загоряння. Площа пожежі склала 150 кв.м.

Причини цих пожеж нині встановлюють фахівці.

Окрім цього, 12 серпня в Чернівцях сталося загоряння легкового автомобіля на вулиці Братів Руснаків. Пожежу ліквідував власник авто до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Площа загоряння склала 0,5 кв.м. Водночас вогнеборці пролили місце події водою, аби запобігти повторному загорянню.

Причиною пожежі, у ДСНС називають, несправність електромережі моторного відсіку внаслідок ДТП.

Так само в селищі Кельменці виникло загоряння легкового автомобіля. Про пожежу Службу порятунку повідомили очевидці. Площа загоряння становить 2 кв.м. За висновками фахівців, причиною пожежі є несправність електричної системи автомобіля.

Нагадаємо, 10 серпня на Буковині через коротке замкнення мережі ледь не згорів житловий будинок.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано