Футбольний клуб «Буковина» виграв у матчі проти «Чернігова»

Пошук
UA EN

Футбольний клуб «Буковина» виграв у матчі проти «Чернігова»

Спорт
04.05
14:00

Поділись новиною:

У суботу, 4 травня, футбольний клуб «Буковина» виграв у матчі проти «Чернігова-ШВСМ». Матч, який чернівецька команда грала на виїзді, закінчився із рахунком 1:5.

Про це пише С4.

Фото: ФК Буковина Чернівці / Facebook

Так, на 21-й хвилині першого тайму стартовий гол у матчі забив гравець «Буковини» Андрій Андрейчук. Ще один гол у ворота «Чернігова» забив Данило Гончарук на 28-й хвилині гри. Однак уже на 31-й хвилині перший і єдиний гол у ворота «жовто-чорних» забив футболіст команди суперників Дмитро Мироненко.

На 47-й хвилині другого тайму третій гол у ворота чернігівців забив буковинець Артур Новотрясов. Також на 54-й та 65-й хвилині ще два голи за «Буковину» забив Андрій Андрейчук.

Матч 7-го туру другого етапу Першої ліги підопічні Андрія Мельничука грали на стадіоні «Юність» у місті Чернігів. Змагання обслуговувала суддівська бригада, яку очолив 38-річний арбітр Вадим Запрутняк із Вінниці.

Зазначимо, що 12 травня «Буковина» зіграє проти ФК «Кремінь» із Кременчука свій передостанній домашній матч сезону.

Нагадаємо, 27 квітня футбольний клуб «Буковина» програв у домашньому матчі проти «Діназа» із Вишгорода.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

В Україні вшановують пам’ять жертв геноциду кримськотатарського народу
18 травня — 80 років від депортації кримських татар, яке стало одним із найбільших злочинів радянського режиму, вчинених ним під час Другої світової війни. Про це повідомляє С4 із посиланням на Ук...
Міноборони запускає застосунок, в якому військовозобов’язані зможуть оновити свої дані: як він працює
З 18 травня в Україні набирає чинності оновлений закон про мобілізацію, згідно з яким всі чоловіки віком від 18 до 60 років протягом 60 днів, тобто до 16 липня, повинні оновити свої облікові дані. Дл...
Війна
17.05
14:38
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано