Футбольний клуб «Буковина» поповнився новим гравцем: хто ним став

Пошук
UA EN

Футбольний клуб «Буковина» поповнився новим гравцем: хто ним став

Спорт
05.07
16:16

Поділись новиною:

Футбольний клуб «Буковина» підписав контракт із 25-річним фланговим захисником Яном Морговським. Угоду з ним «жовто-чорні» уклали на один рік із можливістю продовження ще на один рік.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку ФК Буковина Чернівці.

Що відомо про нового футболіста

Новачок «жовто-чорних» — вихованець академії хмельницького «Поділля». На професіональному рівні дебютував у складі клубу з Хмельницького в сезоні 2016/17. Загалом за «Поділля» Морговський виступав протягом шести сезонів та встиг зіграти 140 офіційних матчів, у яких забив п’ять голів.

Взимку 2022 року перейшов у житомирське «Полісся», з яким виграв золоті нагороди Першої ліги в минулому сезоні. Усього за «зелено-жовтих» провів 13 поєдинків. У кампанії 2023/24 виступав у складі ФК «Звягель», якому допоміг підвищитись у класі. В активі Морговського — 18 зіграних матчів, три голи та одна результативна передача.

Ян Морговський — лівий захисник, але може зіграти й на фланзі атаки.

Нагадаємо, раніше ми писали, що з ФК «Буковина» пішов нападник Василь Палагнюк.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях ремонтують вулицю Марії Заньковецької (фото)
У місті триває капітальний ремонт вулиці Заньковецької, який загалом має обійтися місту у 48 млн грн з гарантією на 10 років. Ділянку від вулиці Університетської до площі Філармонії перекр...
У «Чернівціводоканалі» оприлюднили графік відключення водопостачання: коли не буде води
У Чернівцях 9, 10 та 11 липня заплановані відключення водопостачання. Містян закликають запастися водою. Про це пише С4 із посиланням на «Чернівціводоканал». Попередньо, обмеження триватиму...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано