Футбольний клуб «Буковина» покинули одразу дев’ять гравців

Пошук
UA EN

Футбольний клуб «Буковина» покинули одразу дев’ять гравців

Спорт
27.05
17:08

Поділись новиною:

Футбольний клуб «Буковина» припинив співпрацю з дев’ятьма гравцями та тренером воротарів.

Про це пише С4 з посиланням на сторінку футбольного клубу у Facebook.

Фото ілюстративне/Facebook ФК Буковина Чернівці 

Зокрема, чернівецький клуб залишили голкіпер Богдан Степаненко, захисники Денис Гарькавенко, Артем Рябий, Денис Рябий, а також півзахисники Єгор Шалфєєв, Денис Власенко, Артем Цурупiн, Богдан Духота та Дмитро Прокопчук.

Богдан Степаненко перейшов до «Буковини» навесні 2018 року та виступав у складі «жовто-чорних» до закінчення сезону 2018/19. Влітку 2022 року повернувся у клуб. У минулому сезоні 2022/23 та у першому етапі поточної кампанії поєднував у «Буковині» дві ролі – голкіпера та тренера воротарів. Загалом у складі «жовто-чорних» Степаненко зіграв у 31 поєдинку.

Денис Гарькавенко приєднався до «жовто-чорних» на правах оренди у зимове міжсезоння. За пів року у складі команди так і не дебютував в офіційних матчах. У 20-річного центрального захисника, права якого належать ФК «Олександрія», завершилась орендна угода з чернівецьким клубом.

Вихованці буковинського футболу 22-річні брати-універсали Артем та Денис Рябі дебютували за «Буковину» у кампанії 2020/21. За чотири сезони у складі «жовто-чорних» Артем зіграв за клуб у 55 матчах та записав у свій актив один асист, Денис провів 59 поєдинків, в яких віддав три гольові передачі.

Єгор Шалфєєв приєднався до «Буковини» у січні 2024 року. 25-річний півзахисник виходив на поле у складі «жовто-чорних» у семи матчах, результативними діями не відзначався.

Денис Власенко став гравцем «Буковини» у серпні 2023 року. 20-річний півзахисник зіграв за чернівецький клуб в 11-ти поєдинках, в яких записав у свій актив один гол та одну гольову передачу.

Богдан Духота також уклав контракт з клубом у серпні минулого року та загалом провів за «жовто-чорних» 21 матч (1 гол).

Артем Цурупін приєднався до «Буковини» перед стартом сезону 2022/23. Досвідчений 31-річний півзахисник, який за свою кар’єру провів понад 200 матчів на професійному рівні, за два роки у складі «Буковини» записав у свій актив 45 поєдинків, в яких віддав три результативні передачі.

Дмитро Прокопчук виступав за «жовто-чорних» з липня 2023 року. У футболці «Буковини» 23-річний півзахисник загалом провів 17 матчів.

Також ФК «Буковина» домовилась про припинення трудових відносин з тренером воротарів Ігорем Біланом, який працював у тренерському штабі команди з січня 2024 року.

Нагадаємо, 2 травня колишнього головного тренера футбольної команди «Буковина» Андрія Мельничука звільнили з посади. На його заміну прийшов Валерій Кривенцов, який очолить команду «жовто-чорних» уже з наступного сезону.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти
Жительку села Стрілецький Кут шахраї ошукали на 50 тисяч гривень. За цим фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження. Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Ч...
На Буковині двоє цивільних напали на прикордонників: одного з порушників застрелили
Уночі 29 червня на українсько-румунському кордону сталася сутичка між прикордонниками та цивільними, внаслідок чого один із нападників загинув. Про це журналістам С4 повідомив помічник начальника ...
Війна
30.06
15:34
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано