Електромонтери, водії та економісти: мешканців Чернівців закликали доєднатись до команди «Міськсвітла»

Пошук
UA EN

Електромонтери, водії та економісти: мешканців Чернівців закликали доєднатись до команди «Міськсвітла»

Поділись новиною:

У «Міськсвітлі» можна отримати роботу електромонтера та водія. А ще на комунальному підприємстві є вакансії для машиністів автовишок та крана-маніпулятора, начальника гаража, контролера за мережами, економіста та головного бухгалтера. Пропонують офіційне працевлаштування, конкурентну заробітну плату та соціальні виплати.

Про це пише С4.

«Це одні з тих вакансій, які забезпечують роботу підприємства. Економісти потрібні для правильних розрахунків. Електромонтери для того, щоб зробити місто світлішим. Ну й головний бухгалтер – це права рука директора, яка підбиває всі фінанси. Є вакансії електромонтерів. Хлопці, які приходять до нас, ми їх вчимо, проводимо навчання і підготовку, а після цього пускаємо на лінії працювати», – розповідає директор МКП «Міськсвітло» Андрій Шалєєв.

Степан Пархомов 40 років пропрацював далекобійником. Чотири роки тому працевлаштувався водієм у «Міськсвітлі», де керує спецтехнікою.

«Одразу я був водієм легкового автомобіля. Це була стара волга, а потім я відучився і пішов на підвищення кваліфікації, і перейшов уже на спецтехніку. Ми виїжджаємо й нам видаються наряди, на різні локації міста. Може бути і п’ять і десять локацій. Ми виїжджаємо на лінії з електромонтером і починаємо працювати», – каже Степан Пархомов.

Даниїл Чередніченко через повномасштабне вторгнення переїхав до Чернівців із Сєвєродонецька. Там працював електромонтером, тож шукав роботу за спеціальністю.

«Я влаштувався на цю роботу, тому що мені подобається ця праця і тут є можливості отримати досвід для подальшого зростання в кар’єрі. Наша робота є дуже важливою для міста, тому що освітлення – це безпека для громадян і безпека для водіїв. Коли було перше відключення, то все місто побачило, що без зовнішнього освітлення дуже важко пересуватися», – говорить електромонтер Даниїл Чередніченко.

А от Владислав Скиба переїхав до Чернівців із Вінниці. За освітою – електрик, і вже пів року працює електромонтером у «Міськсвітлі».

«Я раніше працював у цьому напрямі й тому вибрав саме цю роботу. Вона потребує все ж таки якихось умінь, тому що інколи треба зробити так, щоб світилась уся вулиця, але на це треба деякий час. Електрик – це критична інфраструктура. Таких професій не дуже багато, але вони необхідні», – зазначає Владислав Скиба.

Олексій Дробик уже п’ять років працює електромонтером у «Міськсвітлі».

«Проходили навчання на підприємстві, показували, як розбиратися, як ремонтувати. Умови роботи стали набагато кращі – це одяг, форма видається щорічно, нова техніка. Нам набагато краще й легше стало працювати. Гарна зарплата. Хто приходить на підприємство є можливість бронювання», – ділиться Олексій Дробик.

Для працевлаштування в «Міськсвітлі» звертайтеся: місто Чернівці, вулиця Лесина 6. Або ж зателефонуйте: +38 (050) 434 40 33, +38 (0372) 509 305.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях протягом чотирьох днів можна буде здати кров для ЗСУ: яких груп потребують
У Чернівцях з 17 до 20 травня збиратимуть кров для українських захисників. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр служби крові. Фото: pixabay Зазначається, що на ці дати ...
В Україні та світі відзначають День вишиванки: як започаткували свято
Щороку в третій четвер травня в Україні та світі відзначають День вишиванки. Метою цього свята є поширення та актуалізація української культурної спадщини загалом та вишитих сорочок зокрема. Про ц...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано