Донори у Чернівцях у день здачі крові зможуть безкоштовно користуватися громадським транспортом

Пошук
UA EN

Донори у Чернівцях у день здачі крові зможуть безкоштовно користуватися громадським транспортом

Поділись новиною:

Чернівчани, які стали донорами крові, у день здачі зможуть безкоштовно здійснити одну поїздку на автобусах і тролейбусах міста.

Проєкт Меморандуму про співпрацю і взаємодію між міською радою та перевізниками схвалив виконавчий комітет під час засідання 28 травня, пише С4.

Фото: pixabay

Згідно з проєктом рішення, надавати право на безоплатний проїзд буде як Чернівецьке тролейбусне управління, так і приватні перевізники. Безкоштовну поїздку можна отримати лише у день донації за наявності довідки, яка підтверджує це.

Рішення набуде чинності лише після того, як цей меморандум підпишуть сторони.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що після початку повномасштабного вторгнення росіян потреби у крові зросли на 60%, утім наразі її вистачає як для буковинців, так і військових на фронті.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях благодійним концертом «Сила духу» вшанували пам’ять Романа Шухевича (фото)
У парку імені Шевченка в Чернівцях відбувся благодійний концерт до річниці від дня народження Романа Шухевича. На концерті збирали гроші для працівників парку, які зараз служать у ЗСУ. ...
Міський голова Роман Клічук провів щомісячну пресконференцію: головні заяви (фоторепортаж)
У четвер, 4 липня, міський голова Чернівців провів щомісячну пресконференцію із журналістами, на якій підбив підсумки роботи міста за червень. Про що говорили — розповідає С4. Зокрема, мер заз...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано