До Чернівців прибула перша партія труб для заміни аварійних ділянок магістрального трубопроводу

Пошук
UA EN

До Чернівців прибула перша партія труб для заміни аварійних ділянок магістрального трубопроводу

Поділись новиною:

У Чернівці прибула перша партія труб для заміни аварійних ділянок магістрального трубопроводу у рамках масштабної реконструкції.

Про це повідомив міський голова Чернівців Роман Клічук, пише С4.

За його словами, наступним кроком буде підготовка будівельних майданчиків, тож уже згодом роботи на водогоні розпочнуться. Клічук додав, цей проєкт принесе значне покращення якості водопостачання для мешканців Чернівців.

Нагадаємо, цієї весни у Чернівцях планують розпочати перший етап масштабного ремонту водогону. Його має виконати турецька фірма за грантові кошти від німецького банку.

На першій стадії проєкту ремонту водопровідної магістралі планують насамперед замінити аварійні ділянки загальною довжиною 5,86 км. За умовами контракту, на ці роботи піде 365 днів.

Також в рамках реалізації передбачена реконструкція поверхневого водозабору «Митків» та станції водоочищення «Вікно», а також переобладнання системи знезараження з використанням в гіпохлориту натрію.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Міноборони запускає застосунок, в якому військовозобов’язані зможуть оновити свої дані: як він працює
З 18 травня в Україні набирає чинності оновлений закон про мобілізацію, згідно з яким всі чоловіки віком від 18 до 60 років протягом 60 днів, тобто до 16 липня, повинні оновити свої облікові дані. Дл...
Війна
17.05
14:38
У Чернівцях протягом чотирьох днів можна буде здати кров для ЗСУ: яких груп потребують
У Чернівцях з 17 до 20 травня збиратимуть кров для українських захисників. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр служби крові. Фото: pixabay Зазначається, що на ці дати ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано