Для пацієнтів Чернівецького госпіталю ветеранів війни запрацювала послуга з реабілітації в стаціонарних умовах

Пошук
UA EN

Для пацієнтів Чернівецького госпіталю ветеранів війни запрацювала послуга з реабілітації в стаціонарних умовах

Здоров'я
01.02
14:48

Поділись новиною:

Відтепер у Чернівецькому госпіталі ветеранів війни з’явилася послуга з реабілітації в стаціонарних умовах. У медзакладі вже надають допомогу дев’ятьом пацієнтам.

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької ОВА.

Як зазначають у відомстві, госпіталь законтрактований із Національною службою здоров’я України на відповідний пакет медичних гарантій.

У медичному закладі з пацієнтами працюють вісім фахівців фізичної реабілітації, фізичних та ерготерапевтів та лікарі суміжних спеціальностей. У відділенні розгорнули 20 ліжок для стаціонарної реабілітації.

Окрім того, у госпіталі вже розпочали ремонтні роботи зі створення інноваційного реабілітаційного центру на 60 ліжок для поранених захисників і захисниць України в рамках співпраці з проєктом RECOVERY Віктора й Олени Пінчуків.

Так, в обласному бюджеті цьогоріч передбачили близько 30 млн грн на утеплення приміщення та облаштування вхідної групи відповідно до норм безбар’єрності. Благодійний фонд профінансує внутрішній ремонт триповерхової будівлі, надасть високоякісне медичне обладнання та навчатиме фахівців.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Чернівцях можна безкоштовно отримати милиці та інші засоби реабілітації.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано