Діджиталізація в дії: МВС України запровадила нову послугу

Пошук
UA EN

Діджиталізація в дії: МВС України запровадила нову послугу

Поділись новиною:

В сервісному центрі МВС відтепер можна залишити відгук онлайн

«В сервісних центрах МВС Буковини запрацював пілотний проект якості оцінки обслуговування громадян. Називається він «Твій ГСЦ МВС». Це дає змогу людям просканувати к’юар код та дати відповідь на 5-ть питань і при бажані залишити обширний коментар. Відповідно людина, яка несе відповідальність за моніторинг даних коментарів, впродовж півгодини повинна відповісти на даний коментар – незалежно від того позитивний він чи негативний. Якщо коментар виявляється негативним – ми ще більше зацікавленні в тому, аби поспілкуватися з людиною і дійти до логічного завершення її претензії. Аби людина отримала свою послугу і залишилася задоволеною», – зазначає Анна Вишивана, головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю сервісного центру МВС.

Процедура надзвичайно проста – скануєте код, відкриваєте посилання, вводите свій номер телефону, далі текст повідомлення і далі слідуємо побажанням чат боту.

Анна Вишивана зазначає, що проект «Твій ГСЦ МВС» можна зустріти чи не в кожному сервісному центрі МВС країни. Зокрема, в Чернівецькій області – таких є 5-ть. (Чернівці, Кіцмань, Новоселиця, Глибока та Кельменці). Доречі, всі центри надають повний пакет послуг, тому можна звертатися згідно вашого місця проживання. Сервісних центри є оновленні та комфортабельні для відвідувачів.

Авторка – Діна Бернацька.

Читайте також:

Буковинців попередили про сильні заморозки та шкальний вітер
На території Чернівецької області найближчими днями синоптики прогнозують шкальний вітер та сильні заморозки. Про це інформує С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр із гідрометеорології. ...
Графіки обмежень споживання електроенергії для підприємств Буковини скасували
У Чернівецькій області 18 квітня не застосовуватимуть графіків обмежень потужності для підприємств. Бізнес працюватиме у плановому режимі. Про це інформує С4 з посиланням на «Чернівціобленерго». ...
Війна
18.04
09:11
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано