Депутат міської ради Володимир Бешлей планує достроково скласти повноваження (оновлено)

Пошук
UA EN

Депутат міської ради Володимир Бешлей планує достроково скласти повноваження (оновлено)

Політика
27.06
11:13

Поділись новиною:

Депутат Чернівецької міської ради від партії «Рідне місто» Володимир Бешлей повідомив про намір достроково скласти свої депутатські повноваження.

Відповідне рішення мають розглянути під час засідання міської ради 27 червня, пише С4.

Про свої наміри Володимир Бешлей повідомив на сторінці у Facebook і пояснив, що пов’язане таке рішення з роботою у Міністерстві оборони.

«З початку повномасштабного вторгнення моя діяльність спрямована на досягнення нашої Перемоги. Зокрема, з перших днів війни, працюючи в Міністерстві оборони, мені доводилося займатися транспортуванням зброї на фронт, організовувати евакуацію та ремонт військової техніки, займатися виробництвом безпілотників та боєприпасів», – написав депутат.

Бешлей каже, що сьогодні його робота повʼязана з розмінуванням, тому більшу частину часу він перебуває разом із саперами на деокупованих територіях. Відтак, за його словами, він не може фізично займатися вирішенням проблем виборчого округу та рідного міста Чернівці.

Оновлено: депутати під час сесії підтримали дострокове припинення повноважень Володимира Бешлея. «За» проголосували 35 людей, двоє виявились проти, один утримався.

Нагадаємо, у лютому депутатські повноваження склав також Олександр Швець, який був у складі партії «Народний контроль». Його замінила Наталія Пшебишевська, яка була наступною у виборчому списку.

Ще раніше, у серпні 2023 року свої повноваження склали ще двоє депутатів міської ради: Віталій Михайлішин та Тетяна Шепелько. Замість них обов’язки депутатів почали виконувати Людмила Сідлецька та Ірина Добровольська.  

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік (оновлено)
Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій облас...
Депутати Чернівецької міської ради провели червневе засідання: які рішення ухвалили (фото)
У четвер, 27 червня, депутати міської ради Чернівців зібралися на чергове засідання. На порядку денному – майже 40 питань. С4 розповідає, які важливі рішення вже встигли розглянути та ухвалити деп...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано