Цифри ростуть: на Буковині минулого тижня виявили понад 7 тисяч випадків ГРВІ

Пошук
UA EN

Цифри ростуть: на Буковині минулого тижня виявили понад 7 тисяч випадків ГРВІ

13.02
11:07

Поділись новиною:

З 5 по 11 лютого на території Чернівецької області зареєстрували 7189 випадків гострих респіраторних вірусних інфекцій, у тому числі 36 випадків COVID-19. Серед хворих – 4387 дітей, що становить 61% від усіх випадків.

Про це повідомили у Чернівецькому обласному центрі контролю та профілактики хвороб, пише С4.

Зазначається, що до лікарень госпіталізувати 180 людей, у тому числі 16 хворих з COVID-19.

Нині захворюваність ГРВІ на території області перебуває на високому рівні інтенсивності, епідемічний поріг перевищено на 64,8%. Як порівняти з попереднім тижнем, захворюваність зросла на 4,9%.

Найбільше хворих виявили у Чернівецькому районі – 4387 випадків ГРВІ. У Вижницькому районі зафіксували 1433 хворих, а у Дністровському – 1369. У Чернівецькій громаді минулого тижня зареєстрували 2446 випадків ГРВІ.

Кількість випадків COVID-19 знизилась, як порівняти з попереднім тижнем: зареєстровано 36 випадків, що на 12 випадків менше показника минулого тижня. Також виявлено вірус грипу типу А (три випадки) та віруси респіраторної групи інфекцій – SARS-CoV-2 (10 випадків).

Нагадаємо, що з 29 січня по 4 лютого на території Чернівецької області зафіксували 6855 випадків гострих респіраторних вірусних інфекцій, у тому числі 44 випадки COVID-19.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано