ЧМКП «Міськсвітло» буде демонтовувати несанкціоновані підвіси на мережах

Пошук
UA EN

ЧМКП «Міськсвітло» буде демонтовувати несанкціоновані підвіси на мережах

Поділись новиною:

На території Чернівецької громади виявили багато немаркованих кабелів електронних комунікаційних мереж та інших електричних дротів, камер відеоспостереження та інших пристроїв, які розміщені з порушенням вимог законодавства України та з недотриманням норм ДБН, розміщені без дозволів та будь-яких погоджень, що негативно впливає на збереження мереж освітлення ЧМКП «Міськсвітло» та несе небезпеку для працівників та мешканців.

Громадян інформують, що «Міськсвітло» має право демонтувати їх самостійно та вимагати від власника технічних засобів телекомунікацій відшкодування вартості виконаних робіт.

ЧМКП «Міськсвітло» буде демонтувати всі мережі та обладнання, які розміщені з порушенням вимог законодавства України та недотриманням норм ДБН та розміщені без дозволів та будь-яких погоджень.

Власник (володілець) не несе відповідальності за втрату технічних характеристик технічних засобів телекомунікацій в результаті демонтажу.

Громадян також закликали перевірити стан та маркування належних кабелів електронних комунікаційних мереж з метою проведення їх у відповідність до укладених договорів та законодавства України.

Чернівчан просять дотримуватись положень законодавства. У підприємстві наголосили, що технічне обслуговування та монтаж/демонтаж засобів телекомунікаційних мереж, розміщених на елементах ліній зовнішнього освітлення ЧМКП «Міськсвітло», проводяться в присутності уповноваженого представника власника (володільця) з оплатою втраченого його робочого стану згідно з встановленим власником (володільцем) рахунку.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано