Чернівецька область отримала понад мільйон гривень на харчування у школах

Пошук
UA EN

Чернівецька область отримала понад мільйон гривень на харчування у школах

Поділись новиною:

До бюджету Чернівецької області спрямували понад мільйон гривень на відшкодування витрат за харчування у школах. Повертатимуть кошти за організацію гарячого харчування учнів 1-4 класів протягом цього навчального року.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку обласну військову адміністрацію.

Зазначається, що отримані кошти спрямують у бюджети територіальних громад для організації відшкодування витрат за вересень – листопад 2023 року.

«Чернівецька область вибрана однією з 11 областей для реалізації проєкту щодо надання фінансової допомоги на організацію гарячого харчування у 2023/2024 навчальному році, що здійснюється в рамках Всесвітньої продовольчої програми Організації Об’єднаних Націй», – йдеться у повідомленні.

Відтак, упродовж 2023-2024 навчального року Організація фінансуватиме 30% щоденних гарячих обідів для учнів 1-4 класів. Цією послугою буде охоплено близько 4322 учнів у 30 закладах загальної середньої освіти 15 територіальних громад нашої області.

Кошти, додають в ОВА, будуть спрямовані на покращення якості харчування або зменшення вартості обідів, яку покривають батьки.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у заклади дошкільної освіти Чернівецької громади планують поступово закуповувати пароконвектомати. Це обладнання потребує менше часу на приготування їжі, при цьому зберігається якість продуктів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях вуличне освітлення 8 травня працюватиме тільки на центральних вулицях
Через з масовані ракетно-дронові удари по об'єктах енергогенерації країни вуличне освітлення 8 травня у Чернівцях працюватиме тільки на центральних вулицях міста. Про це пише С4 з посиланням на Че...
Війна
08.05
14:30
В Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
У середу, 8 травня, в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Символом памʼяті про Другу світову війну з 2014 року в Україні, як і в Європі,...
Війна
08.05
09:01
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано