Чернівчанину, який вирощував на балконі коноплі, загрожує до семи років за ґратами

Пошук
UA EN

Чернівчанину, який вирощував на балконі коноплі, загрожує до семи років за ґратами

Поділись новиною:

Правоохоронці повідомили про підозру 35-річному чернівчанину, який на балконі квартири незаконно вирощував нарковмісні рослини коноплі. Вдома у чоловіка також знайшли канабіс.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Викрили чернівчанина 19 червня. Під час обшуку у квартирі поліцейські знайшли у пластикових ємностях майже 70 незаконно насаджених нарковмісних рослин коноплі. Також правоохоронці вилучили паперові згортки із подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору. 

Речові докази поліцейські направили на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Результати експертизи засвідчили, що вилучене є коноплями та канабісом.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру. Відповідно до чинного законодавства, чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Буковині затримали неповнолітнього хлопця, якого підозрюють у продажі наркотиків.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині двоє цивільних напали на прикордонників: одного з порушників застрелили
Уночі 29 червня на українсько-румунському кордону сталася сутичка між прикордонниками та цивільними, внаслідок чого один із нападників загинув. Про це журналістам С4 повідомив помічник начальника ...
Війна
30.06
15:34
Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік (оновлено)
Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій облас...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано