Чернівчанину почали погрожувати після публічної підтримки дій СБУ у Банченському монастирі

Пошук
UA EN

Чернівчанину почали погрожувати після публічної підтримки дій СБУ у Банченському монастирі

Війна
13.11
20:32

Поділись новиною:

Чернівчанин Едгар Каланча почав отримувати погрози від невідомих після підтримки безпекових заходів Служби безпеки України, які напередодні провели на території Свято-Вознесенського Банченського монастиря.

Про це повідомляють репортери С4.

У четвер, 9 листопада, на території Банченського монастиря працівники СБУ та Нацгвардії проводили безпекові заходи. Чернівчанин Едгар Каланча, побачивши відео перевірки монастиря, поділився ним на своїй сторінці в Instagram. Згодом отримав погрози. 

«Учора ввечері мені подзвонили з двох номерів і почали погрожувати, розказувати, що в них є моя фотографія, моя сторінка в Instagram, вони знають що я живу в Чернівцях, знайдуть, приріжуть мене, вб’ють і зроблять все страшніші речі», – розповідає чоловік

За словами Едгара, невідомі зателефонували до нього й спитали, чи це він поширив Stories про отця Лонгіна з Банченського монастиря, а затим сказали, що їм потрібно зустрітися.  

«Казали, що я не знаю, що там взагалі відбувається, чого я так розмовляю про Банчени, що там віруючі люди, люди від Бога, і я ніякого права не мав виставляти в сторіс підтримку Служби безпеки України», – каже Каланча. Вранці 13 листопада чернівчанин зателефонував у поліцію та написав заяву. Нині чекає на розслідування та подальші дії правоохоронців.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Синод Української православної церкви на засіданні 25 вересня змінив намісника Свято-Вознесенського Банченського чоловічого монастиря на Буковині, який до цього очолював митрополит Лонгін.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано