Чернівчанин став срібним призером чемпіонату України зі стрільби з лука

Пошук
UA EN

Чернівчанин став срібним призером чемпіонату України зі стрільби з лука

Спорт
25.11
15:15

Поділись новиною:

Спортсмен із Чернівців Роман Різун здобув срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука серед кадетів та молодших. Змагання відбулися в Черкасах.

Про це пише С4 із посиланням на Управління по фізичній культурі та спорту ЧМР.

Загалом у чемпіонаті взяли участь понад 100 лучників із 12 областей України: Черкаська, Чернігівська, Чернівецька, Хмельницька, Харківська, Одеська, Рівненська, Сумська, Волинська, Запорізька, Житомирська та місто Київ.

Так, у змаганнях серед юнаків віком до 15 років друге місце посів чернівецький лучник Роман Різун (тренери – Віталій Ярмістий, Надія Сакало).

На шляху до фіналу Роман переміг Віктора Брикуна (Черкаська область) – 6:0, Валентину Павлішину (Рівненська область) – 6:0 та Юрія Гончака (Одеська область) – 6:2. У фіналі Роман поступився Богдану Кінаху (Волинська область) – 1:7.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що шестеро буковинців стали чемпіонами світу з універсального бою.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано