Буковинець Андрій Горбатюк отримав нагрудний знак «Золотий хрест»

Пошук
UA EN

Буковинець Андрій Горбатюк отримав нагрудний знак «Золотий хрест»

Війна
14.03
13:17

Поділись новиною:

Мешканець села Клішківці Андрій Горбатюк удостоївся нагрудного знака «Золотий хрест». Відзначив буковинця колишній Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної ради.

У відомстві зазначають, що буковинця нагородили за проявлену особисту мужність та героїзм, стійкість та рішучість. Військовий служить солдатом у зенітно-ракетному взводі 57-го окремого стрілецького батальйону. Боєць відзначився в бою, збивши російський «Ланцет» із зенітної установки, коли бригада воювала в районі Бахмута.

Наразі воїн виконує бойові завдання на Оріхівському напрямку.

Довідка: нагрудним знаком «Золотий хрест» нагороджуються військовослужбовці ЗСУ за виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій із підтримання миру та безпеки, високі показники в бойовій підготовці, несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби в повсякденній діяльності.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що військового із Чернівецької області Валентина Лотанюка посмертно відзначили почесною держнагородою.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано