Буковинець Андрій Горбатюк отримав нагрудний знак «Золотий хрест»

Пошук
UA EN

Буковинець Андрій Горбатюк отримав нагрудний знак «Золотий хрест»

Війна
14.03
13:17

Поділись новиною:

Мешканець села Клішківці Андрій Горбатюк удостоївся нагрудного знака «Золотий хрест». Відзначив буковинця колишній Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної ради.

У відомстві зазначають, що буковинця нагородили за проявлену особисту мужність та героїзм, стійкість та рішучість. Військовий служить солдатом у зенітно-ракетному взводі 57-го окремого стрілецького батальйону. Боєць відзначився в бою, збивши російський «Ланцет» із зенітної установки, коли бригада воювала в районі Бахмута.

Наразі воїн виконує бойові завдання на Оріхівському напрямку.

Довідка: нагрудним знаком «Золотий хрест» нагороджуються військовослужбовці ЗСУ за виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій із підтримання миру та безпеки, високі показники в бойовій підготовці, несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби в повсякденній діяльності.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що військового із Чернівецької області Валентина Лотанюка посмертно відзначили почесною держнагородою.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано