Буковинці не здаються: на сайті Президента з’явилась петиція про відсторонення Сергія Осачука від посади

Пошук
UA EN

Буковинці не здаються: на сайті Президента з’явилась петиція про відсторонення Сергія Осачука від посади

10.06
16:45

Поділись новиною:

На офіційному інтернет-представництві Президента України з’явилась електронна петиція про зміну очільника Чернівецької ОВА. Це вже третя петиція, та чернівчани не здаються і прагнуть досягнути справедливості. Таким чином, створюючи та підписуючи петиції одна за одною, краяни намагаються показати вищому керівництву країни, що у нашій області не все гаразд і варто на це звернути увагу.

Автором став Андрій Костіль. Саму ж петицію на сайті Президента оприлюднили сьогодні, 10 червня. За словами автора, ініціатива створити петицію зумовлена постійними скандалами, оборудками з гумдопомогою та незлагодженою роботою. Та найголовніша причина – це суспільне невдоволення керівництвом ОВА.

«Неефективність та відсутність діяльності в громадах області та міста Чернівці до воєнного часу. Систематичні порушення із волонтерською допомогою із країн європи: гуманітарна допомога та скандал із привласненням авто швидкої допомоги та безпосередня причетність до оборудок у воєнний час, як очільника військової адміністрації.

Відсутність злагодженої роботи між містами, селищами із Чернівецькою ОДА та суспільний резонанс невдоволення, що негативно впливає на репутацію області на світовій арені та негативно впливає на репутацію України», – йдеться у описі до петиції.

Для розгляду петиції Президентом необхідно зібрати 25 тис. підписів. До кінця збору залишилось 92 дні. Підписати петицію можна за посиланням.

Читайте також:

Депутати Чернівецької міської ради провели чергове засідання: які рішення розглядали (фоторепортаж)
Допомога ЗСУ, протезування військових, приватизація комунального майна, об’єднання двох комунальних підприємств та розгляд петицій — депутати Чернівецької міської ради 25 квітня зібрались на чергове ...
Останній дзвоник-2024: коли у Чернівцях завершиться навчальний рік і як видаватимуть атестати
У Чернівецькій громаді 2023/2024 навчальний рік для більшості школярів завершиться 31 травня. Водночас у пʼяти освітніх закладах останній дзвоник проведуть пізніше. Про це журналістам С4 повідомил...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано